Huur de locatie

Heeft u iets te vieren? Een verjaardagsfeest of receptie? Of zoekt u een vergaderruimte? Dan kunt u tegen aantrekkelijke condities onze zaal huren, die geschikt is voor groepen tot 75 personen.

Daar komt nog bij dat we een breed scala aan cateringmogelijkheden bieden: van bitterbal tot barbecue en van blokjes kaas tot warm en koud buffet. En wat dacht u van koffie met een feestelijk gebakje?

We hebben wel een paar spelregels, maar daar staan dan ook zeer schappelijke prijzen tegenover. De belangrijkste spelregels zijn:

• Onze ruimten zijn te huur voor besloten bijeenkomsten
  • Huren is alleen mogelijk met gebruik van consumpties en cateringservice
  • De catering wordt geregeld via Buitenzorg, waarbij u een ruime keus aan mogelijkheden hebt. Wij hebben goede afspraken met een aantal professionele cateraars en we adviseren u graag over de mogelijkheden
  • Onze Buitenzorg-vrijwilligers verzorgen de barbezetting.

Van de netto opbrengst van deze avonden kunnen we weer leuke activiteiten organiseren voor onze doelgroepers.

Wilt u meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@stichtingbuitenzorg.nl met uw contactgegevens en uw wensen. Onze beheerders nemen dan snel contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden met u te bespreken!