Op 29 maart 2007 is de Stichting Vrienden van Buitenzorg opgericht.

Het bestuur van de Stichting bestaat uit:

• Geurt Valkenburg (voorzitter),
  • Sabrina Taragjini (penningmeester),
  • Henriëtte Diepeveen (secretaris)
  • Amanda de Jager (PR&Communicatie).

De stichting zet zich in om de continuïteit van de projecten van Stichting Buitenzorg te waarborgen.

Dit doen wij door te zoeken naar particulieren en bedrijven die Stichting Buitenzorg structureel willen ondersteunen door een jaarlijkse financiële bijdrage of ondersteuning in natura.

Daarnaast organiseren wij activiteiten waarbij de opbrengst ten goede komt aan de Stichting Buitenzorg. Ook u kunt Vriend van Buitenzorg worden!

ANBI

Stichting Vrienden van Buitenzorg is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat voor giften, legaten en erfstellingen voor zowel u (gever) als ons (ontvanger) bepaalde belastingvoordelen hangen. Hier vindt u alle gegevens met betrekking tot de ANBI-status van Stichting Vrienden van Buitenzorg, zoals ook wettelijk voorgeschreven.

Contact

U kunt ons een mail sturen via vrienden@stichtingbuitenzorg.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op.