Vriend worden

Stichting Buitenzorg zet zich in voor mensen in en rond Veenendaal met een verstandelijke beperking. Met de hulp van meer dan 100 vrijwilligers organiseren wij activiteiten voor deze doelgroep, zoals de Internet- en KookKlub, het dierenkampje en de soos ter ondersteuning van hun sociale leven.

De Stichting Vrienden van Buitenzorg is altijd op zoek naar bedrijven en particulieren die onze Stichting een warm hart toedragen, zodat deze activiteiten mogelijk blijven.

Ook Vriend van Buitenzorg worden? Dat kan, voor zowel bedrijven als particulieren!

• Bedrijven zijn voor € 200,- per jaar Vriend van Buitenzorg en zo levert u een belangrijke bijdrage aan het werk van onze Stichting. Sponsoring in natura is uiteraard ook mogelijk, wij gaan hierover graag met u in gesprek.
  • Particulieren zijn voor € 25,- per jaar Vriend van Buitenzorg.

Via de website, het kwartaalblad Buitenpost en een jaarlijkse bijeenkomst houden wij u op de hoogte wat er dankzij uw bijdrage is gerealiseerd.

Meld u aan via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail: vrienden@stichtingbuitenzorg.nl.

Velden met een * zijn verplicht