Path 124

Help mee, steun Buitenzorg

fav

Activiteiten

Stichting Buitenzorg onderneemt veel voor de doelgroep. Specifieke informatie over alle activiteiten vindt u op de verschillende pagina's:

Belangrijke informatie…

… voor zorgverleners en familieleden, die de bezoekers opgeven voor de verschillende activiteiten.

Wij vragen u vriendelijk doch dringend het brengen en halen van de bezoekers goed te regelen.

Het gebeurt helaas vaak dat taxi’s te vroeg of te laat komen, of soms helemaal niet. Vanwege het kwartier speling dat de taxi’s aanhouden adviseren wij voor de kookklup 16.45 uur en 19.15 uur aan te houden. Voor de internetklup is dat 19.15 uur en 20.45 uur. Geef de bezoekers genoeg geld mee voor de taxi en zorg voor een briefje waar naam, adres en telefoonnummer (ook van de contactpersoon of woongroep) op staan.