KookKlup

Iedere woensdagmiddag is het een gezellige drukte. Er wordt dan gekookt door en voor mensen met een verstandelijke beperking, samen met een aantal vrijwilligers.

Je kunt kiezen of je wilt koken én eten – of alleen eten. Het is maar wat jij het leukst vindt.
Als je mee wilt eten dan kost dit € 5,- per keer. Als je lid ben van de InternetKlup, dan kun je zó van de KookKlup naar de Internetklup om daar mee te doen. Dit kost dan € 2,- per keer. Het is wel erg fijn, als je je van tevoren opgeeft voor de KookKlup!

Dit kun je doen bij  via het e-mail adres: info@stichtingbuitenzorg.nl

Als je zeker weet dat je vaker komt, kun je dit in één keer melden.

Belangrijke informatie…

… voor zorgverleners en familieleden, die de bezoekers opgeven voor de verschillende activiteiten.

Wij vragen u vriendelijk doch dringend het brengen en halen van de bezoekers goed te regelen.

Het gebeurt helaas vaak dat taxi’s te vroeg of te laat komen, of soms helemaal niet. Vanwege het kwartier speling dat de taxi’s aanhouden adviseren wij voor de KookKlup 16.45 uur en 19.15 uur aan te houden. Voor de InternetKlup is dat 19.15 uur en 20.45 uur. Geef de bezoekers genoeg geld mee voor de taxi en zorg voor een briefje waar naam, adres en telefoonnummer (ook van de contactpersoon of woongroep) op staan.

ROOSTER KOOKKLUP 2018/ 2019

Alle data zijn ook in onze agenda terug te vinden.