handsresizedpng
Group-82-1
Group-82
Group-86

Help mee, steun Buitenzorg

Handje

Soos

Begin je weekend super gezellig en kom naar de Buitenzorg Soos.
Iedereen tussen de 15 en 100 jaar met een verstandelijke beperking is van harte welkom om naar de Soos te komen.

Vrijwilligers organiseren en begeleiden allerlei verschillende activiteiten. De ene keer doen we spelletjes of er is een playbackshow en een andere keer gaan we bijvoorbeeld knutselen of is er een beauty-avond.
Meedoen is niet verplicht! Je kunt ook gewoon een colaatje drinken, een kroketje eten en genieten van de sfeer in Buitenzorg. Het gaat erom dat iedereen gezellig een avondje uit is.

Waar en wanneer

De Soos is er op de 2e en 4e vrijdag van de maand van 19:30 tot 21:30 uur in ons gebouw aan het Ruisseveen 17, Veenendaal. In de maanden juni, juli en augustus is er geen Soos. Kijk voor alle zekerheid altijd vooraf even in de agenda.

Kosten

De toegang is gratis en de activiteiten ook. Alleen als je een drankje of een hapje wilt gebruiken, is het wel nodig om geld mee te nemen.

Aanmelden

Je kunt gewoon langskomen om te kijken of de Soos iets voor jou is. Heb je vragen dan kun je mailen naar: info@stichtingbuitenzorg.nl.

Belangrijke informatie…

… voor zorgverleners en familieleden, die de bezoekers opgeven voor de verschillende activiteiten.

Het gebeurt helaas vaak dat taxi’s te vroeg of te laat komen of soms helemaal niet. Vanwege het kwartier speling dat de taxi’s aanhouden adviseren wij voor de Soos 19.45 uur en 21.15 uur aan te houden.
Geef de bezoekers genoeg geld mee voor de taxi en zorg zo nodig voor een briefje waar naam, adres en telefoonnummer (ook van de contactpersoon of woongroep) op staan.

Word vrijwilliger bij Buitenzorg