Path 124

Help mee en steun Buitenzorg

fav

Vrijetijdskring

Leuke dingen doen in je vrije tijd – wie wil dat niet?! Ben je 18 jaar of ouder, kan je moeilijk leren, ben je minder begaafd of heb je een lichte beperking? Word dan lid van de Vrijetijdskring Buitenzorg. Deze bestaat uit mensen zoals jij, doelgroepers, die leuke activiteiten organiseren in deze zelfstandige vereniging. Ze worden daarbij ondersteund door een coördinator en een aantal vrijwilligers van Buitenzorg.

Een dansavond, bingo, een barbecue, bowlen, jeu de boules, playbackshow…. Er gebeurt van alles. En je mag ook zelf nieuwe suggesties doen!

Word ook lid!
Iedereen die aan een activiteit deelneemt, betaalt daar de kosten voor. Maar word je voor slechts € 12,- per jaar lid van de Vrijetijdskring Buitenzorg, dan krijg je korting op de deelnamekosten. En we houden je op de hoogte van de activiteiten. We houden sowieso de kosten zo laag mogelijk, zodat je zo vaak mogelijk mee kunt doen.

Hoe word je lid?
Heel eenvoudig. Bel of mail met één van de onderstaande personen. Zij helpen je verder.

Melinda Jansen

of: