Path 124
Group 52
handsresizedpng
Group-82-1
Group-82
Group-86
Group-85
Group-83
Group-84

Bestuurslid

20220312-124811-TWA_7572.gr
Wij zoeken:
Vacature Bestuurslid,
aandachtsgebied Communicatie & PR
Stichting Buitenzorg zorgt dat mensen met een verstandelijke beperking mee
kunnen doen aan onze samenleving. Omdat iedereen een rol van betekenis heeft!
Met meer dan 120 vrijwilligers organiseert Stichting Buitenzorg in Veenendaal leuke en gezellige vrijetijdsactiviteiten, bijvoorbeeld de Soos, Kookklup, cursus Ontdekkingstocht door de Democratie en onze nieuwste activiteit de ZOOZ voor jongeren van 12-25 jaar. Dat vindt plaats op onze twee locaties (Ruisseveen en Dragonder) die we beide beheren en waar zorgorganisatie Zideris dagbesteding aanbiedt.
Om dit mooie werk nog beter voor het voetlicht te brengen zoeken we een nieuw bestuurslid met als aandachtsgebied Communicatie & PR. We zijn nu met vier bestuursleden en zijn bezig met een herverdeling van taken en een moderniseringsslag van onze communicatie. Daar past een nieuw actief bestuurslid bij met een frisse blik. Heb jij werkervaring in het vakgebied van (digital/online) marketing, communicatie en PR? Heb je visie, betrokkenheid en leg je makkelijk contacten en draag je onze missie en activiteiten een warm hart toe? Dan is dit een mooie kans voor jou!
Taken
Je coördineert onze Communicatie & PR en gaat samenwerken met onze communicatievrijwilligers die samen een werkgroep moeten gaan vormen. Verder zorg je ervoor dat er afstemming is en dat Stichting Buitenzorg regelmatig en positief in de publiciteit komt.
De onderwerpen zijn: pers, contacten met opdrachtnemers, (online) campagnes, strategie, sociale media, website, interne nieuwsbrief (Binnenpost) en externe nieuwsbrief voor onze deelnemers en hun familie (Buitenpost).
Tijdsinvestering
Deze rol kan grotendeels vanuit huis vervuld worden en neemt - afhankelijk van de eigen invulling - enkele uren per week in beslag. Het bestuur komt op structurele wijze eens in de maand bij elkaar.
Onze stichting maakt momenteel een professionaliseringsslag. Boeiend om samen met ons die stip op de horizon werkelijkheid te laten worden?
Neem dan contact op met Rien Roelofse: rien@stichtingbuitenzorg.nl of bel hem voor meer informatie 06 – 10 30 61 44.
Deel dit bericht: