Path 124
Group 52
handsresizedpng
Group-82-1
Group-82
Group-86
Group-85
Group-83
Group-84

Help mee, steun Buitenzorg

Kip

Dierenparkjes

DIERENPARKJES BUITENZORG WEER GEOPEND
Zowel op het Ruisseveen als op het Dragonderpark zijn de hekken weer geopend voor bezoekers.

Nu de dierenparkjes weer open zijn, is overdag iedereen welkom bij de geitjes, schapen, kippen en vele andere dieren die rondscharrelen in onze twee Dierenparken: aan het Ruisseveen en in het Dragonderpark.

Veel opa’s, oma’s, papa’s, mama’s en (klein)kinderen komen gezellig regelmatig kijken. Mensen met een verstandelijke beperking zorgen als dagbesteding heel goed voor alle dieren, onder begeleiding van vrijwilligers. Zo maken ze de hokken regelmatig schoon en zorgen ze voor voldoende voer.Sommige dieren zijn dan ook rondbuikig van het vele lekkere eten en andere –zoals soms de dames-geiten –omdat ze hoogzwanger zijn!

Onze dieren krijgen voldoende te eten en kunnen ernstig ziek worden van verkeerd of te veel voedsel. Daarom het dringende verzoek om ze niet (bij) te voeren!

Of je nou graag kijkt naar eekhoorntjes, cavia’s, konijnen of vogeltjes: het is iedere keer weer een feest om ze even te bezoeken.

Belangrijke informatie…

Mocht u een dier in nood ontdekken en is er op dat moment geen vrijwilliger aanwezig, neem dan alstublieft contact met ons op.

Stuur een e-mail naar info@stichtingbuitenzorg.nl of bel: ..........

Word vrijwilliger bij Buitenzorg