Geert Dreschler

Graag stel ik me even voor

Mijn naam is Geert Dreschler, ik ben 46 jaar oud en al bijna mijn hele leven woonachtig in Veenendaal. Met mijn gezin woon ik aan het Ruisseveen te Veenendaal, vlakbij het dierenkampje. Mijn gezin bestaat uit Jose, Rick en Roos. Jose is al jaren beheerder van het dierenkampje aan het Ruisseveen, Rick is 19 en studeert fysiotherapie in Nijmegen, Roos is 16 en doet de opleiding paraveterinair in Barneveld, daarnaast is ze vrijwilligster bij de ZOOZ en verzorgt ze als vrijwilliger de dieren. Het is dus best logisch dat ik me ook ga inzetten voor Stichting Buitenzorg.

In mijn werk ben ik accountant bij en oprichter van MKB Accountants, waar ook ZZP Next Accountants en MKB Salarisadviseurs bij horen. In mijn vrije tijd zit ik graag op de fiets, zowel op de racefiets als op de gravelbike en soms op de MTB. In de zomer gaan we graag naar Italië op vakantie.

Ik heb er zin in om mij in te gaan zetten voor Stichting Buitenzorg. Ik zet mijn kennis en expertise graag in om de organisatie van de Stichting verder te ontwikkelen.

Graag maak ik binnenkort kennis met iedereen die zich zo enthousiast inzet voor de stichting.

Geert Dreschler

Foto Geert