Martin Schuitemaker

Even voorstellen

Mijn naam is Martin Schuitemaker, ik ben getrouwd met Frowa en heb twee dochters (uithuizig). Ik werk nu alweer 7 ½ jaar op het VSO van De Blink in Veenendaal als leerkracht. In 1984 ben ik mijn onderwijs carrière gestart op De Oranjeschool (de voorloper van De Blink), hier heb ik 12 jaar gewerkt. Vervolgens heb ik in Rotterdam, Ede, Arnhem en weer Ede gewerkt om in 2016 weer terug te komen op het oude Veenendaals nest.

In 1984 ben ik ook begonnen als vrijwilliger bij de Stichting Bewegingsrecreatie (SBR) en dit ben ik nog steeds. Ik was voorzitter van de SBR tot 31 december 2023. Per 1 januari 2024 maken wij deel uit van de mooie Buitenzorg-familie en gaan wij verder onder de naam Stichting Buitenzorg Recreatiesport, dus nog steeds SBR.

Ik mag dan ook met de portefeuille sport deel gaan uitmaken van het bestuur van Buitenzorg en daar heb ik heel veel zin in!

Ik ken Buitenzorg al wat langer via mijn werk. Leerlingen van De Blink lopen al een aantal jaren stage in de BuitenTuin en we hebben een mooie samenwerkingsrelatie. Ook mocht ik meedenken over de oprichting van de ZOOZ voor jongeren.

Naast mijn hobby’s, werk en Buitenzorg vind ik het leuk om lekker te koken, te zijn in de natuur (en af en toe mooie foto’s te maken) en om regelmatig concerten te bezoeken (van progressieve rock tot Bach).

Ik kijk uit naar de samenwerking met al die mooie mensen die zich belangeloos inzetten voor mensen met een verrijking (heb ik niet zelf verzonnen, maar zo ervaar ik het wel) bij al die activiteiten die ze bij Buitenzorg kunnen beleven.

Martin Schuitemaker

Foto bij voorstellen Martin