handsresizedpng
Group-82-1
Group-82
Group-86

Ommetjes wandelen bij Groupe SEB levert een mooi bedrag op voor Buitenzorg

Groupe SEB sponsort Buitenzorg

In de maand september is er een wedstrijdje geweest tussen de afdelingen van Groupe SEB (ook bekend als Tefal). De afdeling die het meeste wandelde, wat werd bijgehouden via de app ‘het Ommetje’, mocht bepalen aan welk goed doel hun sponsorgeld mocht worden besteed.

Omdat een aantal collega’s van de afdeling Logistiek regelmatig bij Buitenzorg komt, ofwel in het Dierenpark Dragonder, of groentes kopen bij de kraam aan het Ruisseveen, én een aantal van hen afgelopen voorjaar met NL Doet hadden geholpen, hebben ze Buitenzorg gekozen als het goede doel. En daar zijn we heel dankbaar voor!

Twee collega’s van de afdeling kwamen ons de cheque t.w.v. € 1.000,00 overhandigen.

Zij kregen van Erik en Reinout, van de dagbesteding, een rondleiding door de stallen en de tuin. Iris, van de tuin van Dragonder, Bert, die dagelijks de dieren verzorgt samen met de mannen en vrouwen van de dagbesteding, hebben ook nog wat verteld over Buitenzorg en wat er allemaal door de vrijwilligers en dagbesteding gedaan en georganiseerd wordt.

We gaan het besteden aan iets moois waar onze bezoekers blij van zullen worden. We hopen deze enthousiaste mensen van Groupe SEB nog eens bij andere activiteiten te mogen verwelkomen.


Bedenkt jouw bedrijf of afdeling ook een mooie actie voor Stichting Buitenzorg? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deel dit bericht: