Publieksprijs De Lampion! 2018, stemt u ook?

genomineerden_lampion

De drie genomineerden voor de vrijwilligersprijs De Lampion 2018 zijn bekend! Dit zijn Stichting Buitenzorg, Onder Ons en Jos Schilte.

Met de Veenendaalse vrijwilligersprijs vragen de gemeente Veenendaal en Veens extra waardering voor organisaties en mensen zoals de genomineerden die zich vrijwillig inzetten voor een ander. Vrijwilligers zijn namelijk onmisbaar in Veenendaal. Een deskundige jury maakte een selectie uit alle aanmeldingen en de daaropvolgende werkbezoeken. Dit resulteerde in deze drie genomineerden.

13 december De Basiliek
Op donderdagavond 13 december 2018 organiseert Veens in de Basiliek een avond die geheel in het teken van vrijwilligerswerk staat. Van 19.00-21.00 uur vindt de vrijwilligersbanenmarkt plaats. Aansluitend wordt bekend gemaakt wie de publieksprijs heeft gewonnen en wie de vrijwilligersprijs “de Lampion” 2018 in ontvangst mag nemen. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel. Hierbij kunnen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties elkaar ontmoeten en inspireren onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen.

Veens roept alle inwoners van Veenendaal op om óók te stemmen. Wie van deze genomineerden verdient op 13 december de publieksprijs? Een stem uitbrengen kan tot 30 november.

Stem voor de publieksprijs