Path 124

Help mee, steun Buitenzorg



Tuin

Prachtige bloemen, lekkere zelf verbouwde groenten: we beschikken over een geweldige tuin aan het Ruisseveen.

Maar al dat moois groeit en bloeit niet helemaal vanzelf... Zorgorganisatie Zideris biedt haar cliënten dagbesteding aan in de tuin van Buitenzorg. Onder begeleiding van Zideris en met hulp van een vrijwilliger van Buitenzorg kun je dan helpen met bijvoorbeeld spitten, zaaien, onkruid wieden, vegen, takjes opruimen en snoeien. En ’s zomers verkopen we de groenten en bloemen die we gekweekt hebben.

Zou je ook in de tuin willen werken of ben je een vrijwilliger die een dagdeel wil helpen begeleiden?

Stuur een e-mail naar info@stichtingbuitenzorg.nl, dan wordt snel contact met je opgenomen.

Word vrijwilliger bij Buitenzorg