Vacature: Coördinator KookKlup

Iedere woensdag, van september tot mei, komen zo'n 30 bezoekers eten bij de KookKlup. Een groep enthousiaste vrijwilligers koken - vaak met hulp van bezoekers - een heerlijke maaltijd. Er zijn 4 groepjes actief zodat iedereen eens in de 4 weken een avond zijn/haar kookkunsten laat zien. Voor deze activiteit zoeken we een coördinator.

Wie zoeken we?

De coördinator van de KookKlup speelt een cruciale rol in het succes en het soepele verloop van de activiteiten. Het spreekt voor zich dat je affiniteit voor koken hebt, maar liefde voor mensen met een verstandelijke beperking is minstens zo belangrijk.

Tot jouw taken behoort o.a.:

• Je bent het 1e aanspreekpunt voor de vrijwilligers van de KookKlup;
  • Je coördineert en verdeelt de taken;
  • bij instroom nieuwe vrijwilligers zorgen voor een positieve ontvangst, uitleg en koppeling aan een buddy;
  • Je organiseert regelmatig een teamoverleg.
  • Het opstellen van een jaarplanning voor de kookavonden, inclusief thema's, speciale evenementen of gastkoks.
  • Het beheren van de voorraad ingrediënten en kookbenodigdheden, inclusief het plaatsen van bestellingen en het beheren van budgetten.
  • Het zorgen voor een goede communicatie met externe leveranciers of sponsors.
  • Het waarborgen van de kwaliteit en diversiteit van de maaltijden.
  • Het naleven en handhaven van voedselveiligheids- en hygiënenormen.
  • Het creëren van kansen voor vrijwilligers om nieuwe vaardigheden te leren of bestaande vaardigheden te verbeteren.
  • Het evalueren van de effectiviteit van de kookavonden en het maken van aanpassingen waar nodig.

Wil je meer informatie of reageren op deze vacature? Stuur dan een berichtje naar info@stichtingbuitenzorg.nl. We nemen dan snel contact met je op.

vrijwilligers vacatures Veenendaal