Vacatures bij Buitenzorg

Vacature Coördinator Vrijwilligers

Zoals jullie weten gaat Bianca stoppen als Coördinator Vrijwilligers. Een nieuwe vacature is inmiddels uitgezet. De vacature tekst vind je op de website: Vacatures – Buitenzorg (stichtingbuitenzorg.nl). Ken je iemand voor wie dit misschien iets is? Deel de vacature dan met hem/haar, dat zou heel fijn zijn. En natuurlijk is het top als je de vacature deelt via je sociale mediakanalen. De deadline om te reageren is al snel.

Vrijwilligers vacatures

Heb jij nog wat extra uurtjes over, ben je wel geïnteresseerd in een andere vrijwilligersklus of ken je iemand voor een van onderstaande vrijwilligersklussen? Mail dan naar info@stichtingbuitenzorg.nl).

Locatie Ruisseveen

Tuinieren in de BuitenTuin – iedere ochtend: maandag t/m donderdag

Houd jij van sámen tuinieren? Dat kan in de BuitenTuin met leerlingen van VSO De Blink en/of cliënten van zorgorganisatie Zideris. We zoeken mensen die hen helpen om de nieuwe bloementuin en moestuin te onderhouden, helpen bij zaaien, oogsten en alle andere klusjes op de tuin.

Gezellige Hobbykok – woensdag 16.00-20.00 uur – één keer per maand

En je hobby uitoefenen en zorgen dat onze bezoekers (20-35 gasten) een leuke avond hebben. Klinkt goed toch? Reageer als je omgaan met onze doelgroep leuk vindt en kunt koken. En loop eens mee bij onze Kookklup. Je bent van harte welkom!

Soosliefhebber – vrijdagavond één of twee keer in de maand

De Soos: een gezellig avondje uit voor mensen met een verstandelijke beperking (25-100 jaar). Met gezellige activiteiten zoals bingo, playbackshow, spelletjes, knutselavonden, etc. Heb je affiniteit met de doelgroep en houd je van socializen? Reageer dan en loop een avondje mee.