handsresizedpng
Group-82-1
Group-82
Group-86

Vacatures bij Buitenzorg

Team Communicatie

Kom jij onze redactie versterken?

Houd jij van flexibel vrijwilligerswerk, waarbij je zelf kunt beslissen wanneer je actief bent? Houd je ervan om soms even druk te zijn met je vrijwilligerstaak en dan weer even niet? Én ben je goed in bijvoorbeeld foto’s selecteren – tekstjes schrijven – teksten redigeren (inkorten, taalfouten eruit halen, teksten actief en enthousiast maken) – archiveren – of ben je erg handig met apps, website, programma’s? Misschien is redactielid dan iets voor jou. Of misschien ken je iemand, voor wie dit interessant of leuk is.

Sinds begin van het seizoen werken we met een redactie voor de Binnenpost: Henni, Stephanie en Anja. De Binnenpost komt vijf keer per jaar uit en is bestemd voor alle vrijwilligers van Buitenzorg. Zo blijf jij als vrijwilliger op de hoogte van wat er bij Buitenzorg zoal speelt. Dit seizoen werken we met vaste rubrieken en zijn we bezig om de Binnenpost te digitaliseren. Dus niet meer in Word en met een pdf, maar via de website en met Mailchimp (een nieuwsbriefprogramma). Onze redactievergaderingen doen we online via Teams.

Daarnaast gaat de Buitenpost weer uitkomen, in een nieuw jasje. Het wordt een digitaal kwartaalmagazine dat natuurlijk voor onze bezoekers ook geprint kan worden. De Buitenpost is voor onze bezoekers, familieleden en andere geïnteresseerden. Hoe die vernieuwde Buitenpost eruit gaat zien? Dat is nog volop in ontwikkeling. Daar kun je bij helpen.

Vind jij het leuk om onze redactie te versterken of ken je iemand? Neem dan contact op met Stephanie van Nellestijn 06-39 63 12 45 (bellen of appen) – stephanie@stichtingbuitenzorg.nl.

Want hoe groter de redactie:

  • Des temeer (creatieve) ideeën
  • Hoe beter we de taken kunnen verdelen
  • En hoe minder tijd het iedereen kost

 

Deel dit bericht: